La fiecare credit, un strigoi gratis

Cum v-ar plăcea ca cei mai buni prieteni, cel mai mare sprijin sa fi fantome? Cei de la Reiffeisen cam asta încearcă să ne inspire prin spotul „Împreună” – cel în care nişte năluci, nişte făpturi nevăzute pun osul (vorba vine…) la trebă ba la pescuit pe vapor, ba la cules grîul sau chiar pe şantier. În spot ni se spune că succesul e mai aproape cînd ai un partener care te susţine. Dar eu stau şi mă întreb: ok, e bine că muncesc fantomeţii respectivi pe rupte – se vede clar asta –, nu cer bani (ce să facă cu ei, să-şi cumpere borcănaşe Swarovski în care să stea?), nu cer mîncare, nu fluieră după fete pe stradă… Ai zice că-s chiar de treabă.

Dar ca tot strigoiul muncitor, după program ce face? Tot în crîşmă ajunge cu băieţii, ridică fusta chelneriţei şi-i pune mîna pe fund ca să-şi amuze colegii, după-aia se duce rangă acasă şi-şi bîntuie vecinii de apartament, face scandal şi poate chiar mai şi vomită pe gresia de la budă.

Şi a doua zi se duce pe la bănci, face credite de-aiurea numai ca să umple săracile familii de datorii.

Anunțuri

2 Responses to “La fiecare credit, un strigoi gratis”


  1. 2 Andrei Sava 20 Ianuarie 2008 la 2:49 am

    Un concurs pentru bloggeri ieseni organizat de Iasi Nights.ro.

    Esti blogger? Esti din Iasi? Te intereseaza soarta orasului tau. Scrie un articol pe tema „Orasul Iasi. Ce as schimba in 2008” si noi il publicam pe http://iasi.nights.ro. Articolul poate consta si in fotografii reprezentative despre orasul Iasi in 2008 sau chiar un videoclip. De asemenea prin intermediul retelei sociale http://iasinights.ning.com iti promovam timp de o luna ultimele 5 post-uri de pe blog-ul tau.

    Asteptam articolele pana la sfarsitul lunii februarie pe andreisava@yahoo.com. Cel mai bun sau o selectie din cele mai bune vor fi publicate pe http://iasi.nights.ro.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Blog Stats

  • 42,698 hits
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: