Ballmer’s personal monkey-face… I mean brand

Toată lumea ştie deja despre retragerea lui Bill Gates de la conducerea Microsoft. Pînă acum el nu s-a remarcat la conferinţe cu discursuri nemaivăzute, explozive sau care să impună un brand personal, cam cum a făcut Steve Jobs. În schimb, la CES, odată cu anunţarea „pensionării” sale, s-a difuzat şi celebrul film cu ultima sa zi de muncă la MIcrosoft. Şi a arătat că poate fi chiar foarte simpatic, funny şi cu o priză grozavă la public. Lucru pe care pînă acum nu l-a mai arătat.

În locul lui presupun că rămîne co-fondatorul Microsoft, Steve Ballmer, care deja s-a făcut remarcat prin speech-urile sale energice, în care mie îmi seamănă mai degrabă cu un Vadim pe Speed.

Şi mă întreb: de-acum înainte va continua în acelaşi stil clasic sau va încerca să se mai cizeleze puţin şi să-şi adapteze speech-urile pentru o audienţă ce începea să se obişnuiască de-acum cu o imagine MS lăsată de Gates? Dar, de fapt Windows-ul o să se vîndă oricum, aşa că n-o să conteze dacă apare ditamai CEO-ul de la ditamai compania transpirat din cap pînă-n picioare şi zbiară ca o primată: „I LOVE THIS COMPANY! BUY OUR SHIT! OUR SHIT IS THE FUCKIN GREATEST!! AAGH!! AAGHH!! UNGA-UNGA!”

Anunțuri

1 Response to “Ballmer’s personal monkey-face… I mean brand”


  1. 1 alexandra 3 Februarie 2008 la 12:16 pm

    Buna ziua.
    Am vrea sa va propunem un schimb: dumneavoastra sa includeti in lista de blogroll adresa http://irinapentruiasi.blogspot.com/ iar noi sa introducem adresa dumneavoastra.

    Va multumim si asteptam raspunsul dumneavoastra


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Blog Stats

  • 42,680 hits
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: