Kidss FM

Nu înţeleg o chestie: de ce un post de radio cum e Kiss FM îşi face campanie de auto-promovare folosindu-se de diferiţi cîntăreţi/trupe? Adică vine unu şi zice „Salut, sîntem Paraziţii şi vara asta ascultăm Kiss FM. Şi tu?”. Şi gata.

De ce cred eu că e degeaba „campania” asta:

 • cei din afara tarrgetului ascultă ori în bucătărie, ca să zbîrnîie ceva acolo; în maşină, tot ca să zbîrnîie ceva acolo. Numai că în maşină concurenţa e mai mare: ai mai la îndemînă celelalte posturi sau CD-playerul; iar pe stradă preferă muzica din telefon sau mp3(4)player; la calculator sau serviciu ascultă muzica de pe hard, că nu şi-au luat hard de 500 de giga ca să asculte un post de radio că aşa le recomandă nu-ştiu-cine!
 • cei din target ascultă prea puţin. Ei se uită la televizor că acolo pot să-şi trimită sms-uri de 1 euro jumate bucata cu poooop, luuuuv şi alte messengerisme. Sau stau pe haifaiv şi pe mess şi ascultă mp3-uri luate de pe DC că erau în directoare gen „Cele mai marpha piessse”, „Summer hits 2008 – moozik cool beton rupe-tot”.
 • cei care îndrumă lumea nu ascultă Kiss FM. Adică să fim serioşi, îi vedeţi pe Cheloo, Ombladon sau FDD cu căscuţa pe ureche, sau stînd la terasă fredonînd Sean Kingston, „Trag aer în piept” sau „You give me love or I die”?

Poate merge la ţîncii preşcolari, pre-puberi şi pre-emo, care încă mai fug repede acasă să vadă Spider Man şi PowerPuff Girls pe Cartoon.

Anunțuri

7 Responses to “Kidss FM”


 1. 1 andi 3 Iulie 2008 la 11:56 am

  In plus, reclama de genul acesta va ajunge doar la urechile celor care deja asculta Kiss Fm, pentru toti ceilalti este inutila. Degeaba spune cheloo ca el asculta Kiss daca eu nu o sa aud niciodata mesajul.

  Din acest motiv, ma gandesc ca aceastsa campanie de mesaje este pentru a fideliza ascultatorii deja existenti si nu pentru a aduce altii.
  Acum intrebarea se pune: cei care asculta deja Kiss „pun botu’ „?

 2. 2 alex popovici 3 Iulie 2008 la 12:01 pm

  Cei care sînt fideli sau fanatici, cred că da. Că de-aia au şi ajuns fideli: au atîta minte cît să pună botu la de-astea! >:D

 3. 3 Monoranu 3 Iulie 2008 la 12:11 pm

  Si mai sunt si last fm sau chiar si eok unde poti sa asculti o groaza de melodii moooooka cand stai la computer :)))

 4. 4 alex popovici 3 Iulie 2008 la 12:16 pm

  lastfm-u e chiar misto. ce-mi place la eok e ca au multe (mai toate) melodii de la putinele trupe romanesti pe care le mai ascult. dar au numai romanesti.
  acum, de exemplu ascult radio alternativ de pe net. si ii asculta datorita muzicii nu a tilicilor care-mi zic mie ce cul e postul. 😀

 5. 5 andi 3 Iulie 2008 la 12:41 pm

  Dap! Last Fm e cool, E ok inca nu l-am incercat in detaliu, dar daca zice mono ca „e ok” atunci am sa ii dau de cap azi 😛

 6. 6 Sim Filip 3 Iulie 2008 la 1:15 pm

  Amanunt important: vara asta asculta Kiss FM. La toamna ce post o sa fie cul pentru ei? Credibilitatea, credibilitatea, ntz, ntz!

 7. 7 alex popovici 3 Iulie 2008 la 1:23 pm

  @Sim Filip: Lasa ca il actualizeaza ei pentru fiecare anotimp! la noi se poarta de-astea. 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Blog Stats

 • 42,680 hits
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: