Campania „Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării” la Iaşi

Acţiunile Campaniei „Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării” continuă la Iaşi, în cadrul primei editii a Târgului „Angajatori de TOP”, care va avea loc în perioada 24-25 octombrie 2008. Această campanie înregistreaza un mare succes în toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene în care se desfăşoară. Organizată de Comisia Europeana, campania are ca scop informarea oamenilor despre drepturile lor ca cetăţeni europeni şi beneficiile diversităţii atât la locul de muncă, precum şi în viaţa de zi cu zi.

Astfel, vizitatorii sunt invitaţi să participe în cadrul unui workshop cu tema „Diversitatea şi respectarea drepturilor angajaţilor la locul de muncă”, pe data de 24 octombrie, la Sala Polivalentă – Sala Alfa, începând cu ora 14:15.

Workshop-ul va fi susţinut de un specialist pe probleme de discriminare, Prof. Univ. Dr. Doina Balahur din cadrul Universităţii „Al.I.Cuza”, care va aborda teme precum importanţa unui mediu divers de lucru şi necesitatea cunoaşterii şi respectării drepturilor unui angajat. IÎ plus, participanţii vor înţelege modul în care nerespectarea drepturilor angajaţilor poate avea efecte nefaste atât asupra angajatului cât şi asupra angajatorului.

Una dintre cele mai importante activităţi ale campaniei este Caravana „Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării”, care a oprit în această vară în 10 state membre ale UE, incluzând România, cu două opriri – în Timişoara şi Alba Iulia.

Toţi cei ce vor să afle mai multe informatii despre această campanie, sunt invitaţi să acceseze www.stop-discrimination.info.

Reclame

0 Responses to “Campania „Pentru Diversitate. Împotriva Discriminării” la Iaşi”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: